Yritys – MyTech-luokka opintokäynnille!

Teknologiateollisuuden MyTech-ohjelma tukee yläkoulujen ja lukioiden ilmiölähtöistä projektioppimista. Se tarjoaa toimintamallin, jossa MyTech-päivän aikana tehdään opintokäynti yritykseen ja korkeakouluun. Opintokäynneillä havainnollistetaan teknologian merkityksellisyyttä nuoria kiinnostavien teemojen kautta. Yrityksille ohjelma on kätevä tapa toteuttaa kouluyhteistyötä.

Ilmoita yrityksesi mukaan

Kaikilla Teknologiateollisuuden jäsenyrityksillä on mahdollisuus toteuttaa MyTech-opintokäyntejä. Yritys itse valitsee teeman/teemat sekä määrittää opintokäyntien määrän, oppilasryhmän koon ja sopivat ajankohdat opintokäynneille. Osallistuminen MyTech-ohjelmaan on yrityksille maksutonta.

Ilmoita yrityksesi mukaan täällä!

MyTech-ohjelma - toimintamalli kouluyhteistyöhön

Mytech-ohjelma tarjoaa yrityksille ja kouluille pitkäjänteisen ja systemaattisen toimintamallin yhteistyöhön. 

Yläkouluille ja lukioille suunnattu MyTech-ohjelma tarjoaa tukea ilmiölähtöiseen oppimiseen. MyTech-ohjelman projektipäivän toiminnalliset opintokäynnit yritykseen ja korkeakouluun ovat oppilaille osa oppimisprojektia.

Yrityksille ja korkeakouluille opintokäynti on keino tavoittaa laajasti tulevaisuuden osaajia. Oppilaat taas näkevät, millainen merkitys LUMA- ja teknologia-osaamisella on heidän elämäänsä.

Opintokäyntien sisällöt rakennetaan ohjelman teemojen puitteissa. Teemat ovat: terveys ja hyvinvointi, kiertotalous ja ilmastonmuutos sekä tulevaisuuden elinympäristö.

Opintokäynneistä tehdään innostavia kokonaisuuksia, joita yritysten on kevyt toteuttaa ja helppo skaalata teemasta riippumatta. 

Opettajat yläkoulussa ja lukiossa vastaavat oppimisprojektista ja opintokäyntien järjestämisestä. MyTech-ohjelman sivustolle tehdään varausjärjestelmä, josta opettajat eri puolilla Suomea löytävät helposti MyTech-päivän opintokäyntikohteet. Koulujen hyvin tuntema opintokäyntituki myönnetään vain MyTech-ohjelmaan osallistuville.

Opettajille suunnatulla MyTech-ohjelman sivuilla lisää tietoa ohjelmasta koulun näkökulmasta. Mukaan ilmoittautuneet koulut näet täällä.

Lisätietoja:

Birgitta Ruuti, johtava asiantuntija, Kasvu ja uudistuminen
etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi, 040 581 8603