Teknologiassa on tulevaisuus

Menestyvät yritykset tarjoavat kestäviä ratkaisuja ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan ongelmiin sekä luovat monipuolisesti taloudellista ja yhteiskunnallista arvoa. 

Suomalainen teknologiateollisuus on maailman huippuluokkaa. Teknologiayrityksissä suunnitellaan ja tuotetaan kestäviä ratkaisuja, jotka helpottavat arkeamme ja säästävät ympäristöä. Uudella teknologialla voimme luoda hyvinvointia ihmisille ja yhteiskunnalle.

Kestävä tulevaisuutemme

Teknologiayrityksissä suunnitellaan ja tuotetaan kestäviä ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja säästävät ympäristöä. Ympäristöosaaminen on valttikorttimme, ja puhtaan teknologian tarve lisääntyy. Tule teknologia-alalle tekemään parempaa tulevaisuutta. Esimerkkinä kaupunkipyöräilyn, joka yleistyessään säästää luonnonvaroja.

Kaikkialla on teknologiaa

Voitko kuvitella päivää ilman teknologiaa? Emme mekään! Kehittyvä uusi teknologia ja digitalisaatio parantavat palveluja ja tuovat meille uusia tuotteita, jotka helpottavat huikeasti arkeamme. Digitalisaatio avaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia tehdä työtä uudella tavalla. Teknologialla tuotetaan myös terveyttämme parantavia ratkaisuja.

Teknologiateollisuus on tärkein vientiala

Teknologiateollisuuden yritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen tuloja, joilla ylläpidetään suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Teknologiateollisuuden päätoimialat ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus sekä suunnittelu- ja konsultointi ja tietotekniikka.

Monipuolisia mahdollisuuksia osaajille

Teknologia-alalla on lukuisia uramahdollisuuksia mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Teknologiayrityksissä pääset rakentamaan kestävää tulevaisuutta esimerkiksi tutkimuksen ja tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, viestinnän ja tuotannon eri tehtävissä. Tutustu alaan ja löydä oma tulevaisuutesi!
Tule teknologia-alalle tekemään parempaa tulevaisuutta.