Teknologiayrityksissä vaikutetaan siihen, millaisessa maailmassa elämme

Jokainen voi vaikuttaa omassa arjessaan ympäristöön esimerkiksi kierrättämällä ja suosimalla eettisesti tuotettuja tuotteita ja palveluita. Teknologiayrityksissä pääsee etsimään ratkaisuja vielä paljon isommassa mittakaavassa asioihin, jotka vaikuttavat koko planeettaan.

Missä ja miten sinä haluat olla vaikuttamassa? Tule mukaan kehittämään, valmistamaan tai myymään älykkäitä ratkaisuja - tavaroita ja palveluja sekä niiden valmistusmenetelmiä ja -teknologioita, jotka säästävät ympäristöä, energiaa ja materiaaleja eri puolilla maailmaa. 

Teknologiayritykset edelläkävijöitä

Kiertotalous on pitkällä suomalaisessa teknologiateollisuudessa. Prosessit suunnitellaan siten, että hukkaa ei synny ja tuotteet ja materiaalit sekä niiden arvo säilyvät tai jopa kasvavat kierrossa. Kierrätettävät materiaalit ja raaka-aineet korvaavat luonnosta saatavat uudet raaka-aineet. 

Suomalaisen teknologiateollisuuden tehokkuus ja vähäpäästöisyys on globaali ekoteko, sillä Suomi on maailman edelläkävijä vähäpäästöisen teknologian käytössä. Suomalainen teknologiateollisuus on panostanut jo vuosikymmeniä tuotteiden ja tuotannon ympäristövaikutusten pienentämiseen. Lisäksi Suomessa kehitetyillä teknologioilla ja tuotteilla pystytään vähentämään globaaleja päästöjä. 

 

Muuta kiinnostavaa

Mahdollisuuksien maailma!

Tekniikasta tai koneista ja laitteista ei tarvitse olla kiinnostunut. Mutta, kannattaa kiinnostua siitä, mitä teknologialla voi saada aikaiseksi.

Teknologia on arkea!

Älä tyydy olemaan vain teknologian tehokäyttäjä - voit olla vaikuttamassa arkeesi ja luoda omalla osaamisellasi parempaa tulevaisuutta.