Arki ympärillämme

Aamulla kännykkä herättää, valot päälle ja suihkuun, puhtaat vaatteet kuivurista. Puuro kiehumaan, jääkaapista täytettä sämpylän väliin tai äkkiä smoothie. Maailman tapahtumat ja kavereiden kuulumiset somesta tai ehkä päivä alkaa paremmin musiikilla. Vauhdilla kouluun tai töihin; ovi lukkoon, hissiin tai suoraan ulos jopolle tai miksei sähköpyörälle, autolle, junalle, metrolle tai … Maksoitko matkalippusi kännykällä vai vilautitko korttia? On vasta aamu, mutta teknologia on ollut apunasi jo monella tavalla.

Teknologiayritysten tuotteet ja palvelut ovat monella tavalla osa myös jokapäiväistä arkielämäämme. Käytämme teknologiaa ja hyödynnämme teknologisia ratkaisuja. Mutta, kaikki ei ole näkyvissä tavallisena arkena tavallisten reittien varrella. Tai tuotteet ja palvelut sekä niiden mahdollistamat asiat ovat jo niin arkipäiväisiä itsestäänselvyyksiä, että niitä ja niiden tekijöitä ei tule ajatelleeksi.

Minkälainen on arkiaamu tulevaisuudessa!

Kuka helpottaa arkeasi - sinä?

Sinäkin voit olla vaikuttamassa arkeen ja luoda omalla osaamisellasi parempaa tulevaisuutta. Teknologiayrityksissä tarvitaan monenlaista tietoa ja taitoa ratkaisujen aikaansaamiseksi. Voit olla mukana suunnittelemassa, kehittämässä ja valmistamassa käyttäjäystävällisiä, energiatehokkaita, kestäviä teknologisia ratkaisuja tai viemässä niitä eri puolille maailmaa.

Teknologiayrityksissä tarvitaan monenlaista tietoa ja taitoa ratkaisujen aikaansaamiseksi. Kun pohdit omia opiskeluvalintojasi, tutustu minkälaisia töitä tekevät ne, jotka ovat jo valintansa tehneet. Katso mitä he ovat opiskelleet ja mitä he ajattelevat omasta työstään ja työpaikastaan. Kerää itsellesi tietoa valintojen tueksi.

 

Muuta kiinnostavaa

Mahdollisuuksien maailma!

Tekniikasta tai koneista ja laitteista ei tarvitse olla kiinnostunut. Mutta, kannattaa kiinnostua siitä, mitä teknologialla voi saada aikaiseksi.

Teknologialla vaikutetaan maailmaan, jossa elämme!

Sinäkin voit olla mukana tekemässä käyttäjäystävällisiä, energiatehokkaita, ekologisia ja taloudellisia teknologisia ratkaisuja - tai viemässä niitä ympäri maailmaa ...