Otakaari 24
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tekniikka ja talous kohtaavat tieteen ja taiteen. Uudistamme yhteiskuntaa tutkimukseen perustuvan tiedon, luovuuden ja yrittäjämäisen ajattelutavan avulla. Luomme kestävää tulevaisuutta kehittämällä ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Meillä opiskellessasi voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden tekniikan, talouden ja taiteen aloilta.

Otaniemi

Aalto-yliopiston kampus sijaitsee pääkaupunkiseudulla Espoon Otaniemessä, jonne on muodostunut elävä ja innovaatioita tukeva kaupunginosa. Otaniemeä ympäröivät yritykset, startupit, teknologiapuistot ja yliopiston kampus kytkeytyvät tiiviisti yhteen.

Aalto-kampukselle on kattavat julkiset liikenneyhteydet – kampuksella on oma metroasema, bussilinjat ja pian myös raitiovaunuyhteys. Laajalahden luonnonsuojelualue tarjoaa yhdessä Unisportin liikuntahallin kanssa hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet suoraan kampusalueella. Lisäksi kampusalueella on runsaasti opiskelija-asuntoja ja Teekkarikylän elävässä opiskelijayhteisössä tapahtuu aina.

Koulutustarjonta

Aalto-yliopistolla on Suomen laajin tekniikan alan koulutustarjonta. Voit kehittää ratkaisuja ilmastonmuutosta vastaan, edistää ihmisten hyvinvointia teknologian avulla ja suunnitella kestävämpiä kaupunkeja, ympäristöä ja laitteita. Tekniikan alan opiskelu antaa mahdollisuudet monenlaisiin tulevaisuuden työtehtäviin.

Englanninkielinen kandidaattiohjelma

Aalto-yliopiston tekniikan alan koulutustarjontaan kuuluu myös suosittu englanninkielinen kandidaattiohjelma Bachelor's Programme in Science and Technology, jossa on viisi hakukohdetta: Chemical Engineering, Computational Engineering, Data Science, Digital Systems and Design ja Quantum Technology.