Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LUT Lahti

Lahden kampuksemme sijaitsee Niemen kaupunginosassa noin kolmen kilometrin päässä Lahden keskustasta. Uuden ajan oppimisympäristö on saneerattu tehdaskiinteistöön. Samalla kampuksella kanssamme toimii myös LAB-ammattikorkeakoulu.Lahdessa on 120 000 asukasta, ja se on Suomen suurimpia kaupunkeja. Liikenneyhteydet ovat hyvät joka suuntaan: Helsinkiin sekä Lappeenrantaan pääsee junalla noin tunnissa. Lahti on nimetty vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupungiksi. Kaupunkiseudun tavoitteena on olla Suomen yritysystävällisin ja rohkein kestävä kasvukeskus. 

LUT yliopisto

LUT on uteliaiden yliopisto, jossa opiskelu tähtää parempaan huomiseen. Koulutamme osaajia muuttamaan maailmaa – emme vain muuttuvaan maailmaan.LUT-yhteisöä yhdistää asenne ja mielentila. Katsomme asioita yllättävästä näkökulmasta, kyseenalaistamme ja etsimme ratkaisuja. Teemme asioita uudella tavalla paremman huomisen ja hyvien asioiden puolesta.Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta mielenmaisemamme on tavoitettavissa missä tahansa. 

Tekniikkaa ja kauppatieteitä

Meillä voit opiskella tekniikkaa sekä kauppatieteitä ja yhdistää ne. Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Voit hakea tekniikan ja kauppatieteiden kandidaattiohjelmiin Lappeenrantaan tai tekniikan englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin Lahteen. LUT on mukana DIA-yhteisvalinnassa ja kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa. Jatka aiempia korkeakouluopintojasi maisteriohjelmissa Lappeenrannassa, Lahdessa, Turussa, Kouvolassa tai etänä.