Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti. 

Tampereen korkeakouluyhteisö on yliopiston ja ammattikorkeakoulun ainutlaatuinen yhdistelmä. Yliopiston ja ammattikorkeakoulun erityispiirteet selviävät verkkosivuiltamme.

Tutustu tekniikan alan koulutuksiimme

Tekniikan alan asiantuntijat vastaavat globaaleihin haasteisiin. Insinöörin, diplomi-insinöörin, rakennusarkkitehdin ja arkkitehdin asiantuntemuksen taustalla on vankka luonnontieteiden osaaminen. Tämä antaa laaja-alaisia valmiuksia suunnitella uusia ratkaisuja esimerkiksi ympäristön kuormittumiseen, kasvavaan energiantarpeeseen, tulevaisuuden liikenteeseen ja turvalliseen asumiseen.  

Tampere on opiskelijoiden kaupunki 

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki ja halutuin opiskelukaupunki. Menestyksen ytimessä on hyvä yhteistyö alueemme yritysten, työelämän ja korkeakouluyhteisön kesken. Asukkaiden suurin ikäluokka ovat 24-vuotiaat, joissa on osaamisen, innovoinnin ja kehityksen tulevaisuus. 

Welcome to Tampere

Welcome to the campuses of Tampere University and Tampere University of Applied Sciences