Tervetuloa tutustumaan teknologia-alaan!

MyTech - paljon tietoa alasta!

Teknologia-ala tutuksi helposti. Opettaja, tutustu tarjontaamme ja hyödynnä alatietous omassa työssäsi, lisää yrityselämän tuntemustasi ja tarjoa nuorille tietoutta teknologia-alasta konkeettisesti ja mukavalla tavalla. 

MYTECH-OHJELMA

MyTech-ohjelma on monialainen oppimiskokonaisuus yläkouluille ja 2. asteelle. Saat käyttöösi laadukkaat oppimateriaalit ja kätevän konseptin, jonka voit toteuttaa usealla eri tavalla. Ohjelmassa tutustutaan teknologiayrityksiin ja alan koulutukseen. Miten te haluaisitte toteuttaa toimintapäivän? Sopisiko ryhmällenne MyTech-etätreffit tai virtuaalivierailu yrityksen ja korkeakoulun kanssa? Vai olisiko jännittävää tutustua ryhmän kanssa kyberturvallisuuden pakopeliin?

MYTECH-LÄHETTILÄÄT

MyTech-lähettiläät ovat tekniikan alan ammatillisen koulutuksen tai korkeakoulujen opiskelijoita. He kertovat millaista opiskelu tekniikan alalla on ja millaisia mahdollisuuksia teknologiateollisuus tarjoaa nuorille. MyTech-lähettiläitä on eri puolilla Suomea. MyTech-lähettilään voit pyytää vierailulle kouluusi ottamalla yhteyttä ammatillisen oppilaitoksen tai korkeakoulun yhteyshenkilöön.

MYTECH-OSAAMISKENNOT

Opinto-ohjaajien ja LUMA-opettajien opetusmateriaali teknologia-alan osaamistarpeista: Tämän valmiin oppitunnin mittaisen opetusmateriaalin voit ottaa käyttöön yläkoululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden kanssa.

URATARINAT MUKANA OPETUKSESSA

Lyhyiden uratarinavideoiden avulla pääsee kurkistamaan teknologiayrityksiin ja tutustumaan nuoriin osaajiin. Videoissa esiintyvät nuoret osaajat kertovat omasta työstään teknologiayrityksessä sekä opintopoluistaan. Mukana on osaajia ammattiopisto-, ammattikorkeakoulu- ja yliopistotaustalla.

MYTECH-PODCASTIT

Kuuntele, miltä oppimisen, koulutuksen ja työelämän tulevaisuus näyttää teknologian näkökulmasta. Sarjassa on julkaistu kolme asiantuntija-podcastia, joissa keskustellaan koulun tulevaisuudesta, koulun ja työelämän yhteensovittamisesta sekä siitä, millaisia vaikutuksia tekoälyllä on työelämän murroksessa.