Teknologiassa on tulevaisuus

Teknologiayrityksissä suunnitellaan ja tuotetaan kestäviä ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja säästävät ympäristöä.

Kestävä tulevaisuutemme

Teknologiayrityksissä suunnitellaan ja tuotetaan kestäviä ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja säästävät ympäristöä. Ympäristöosaaminen on valttikorttimme, ja puhtaan teknologian tarve lisääntyy. Tule teknologia-alalle tekemään parempaa tulevaisuutta.

Kaikkialla on teknologiaa

Voitko kuvitella päivää ilman teknologiaa? Emme mekään! Kehittyvä uusi teknologia ja digitalisaatio parantavat palveluja ja helpottavat huikeasti arkeamme. Digitalisaatio avaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia tehdä työtä uudella tavalla.

Teknologiateollisuus on tärkein vientiala

Teknologiateollisuuden yritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen tuloja, joilla ylläpidetään suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. (Teknologiateollisuuden päätoimialat ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus sekä suunnittelu- ja konsultointi ja tietotekniikka.)

Monipuolisia mahdollisuuksia osaajille

Suomen suurin vientiala tarjoaa lukuisia uramahdollisuuksia mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Teknologia-alan yrityksissä pääset rakentamaan kestävää tulevaisuutta esimerkiksi tutkimuksen ja tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, viestinnän ja tuotannon eri tehtävissä. Tutustu alaan ja löydä oma tulevaisuutesi!
Tule teknologia-alalle tekemään parempaa tulevaisuutta.