Savonniemenkatu 6
57100 Savonlinna

Xamk Savonlinna

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk profiloituu vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi.  

Kampuksemme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Kouvolassa ja Kotkassa. Tarjolla on lähes 50 amk- tutkintokoulutusta ja yli 30 yamk-koulutusta. Opinnot voi suorittaa joustavasti oman suunnitelman mukaan, osan kokonaan verkossa. Harjoittelut, projektit ja opinnäytetyöt ovat mahdollisia tehdä myös alueen yrityksissä sekä meidän Tki-hankkeissa. Yritysyhteistyö erilaisten projektien, opinnäytetöiden ja harjoittelujen osalta mahdollistavat työllistymisen yrityksiin.  

Tutkintokoulutuksen lisäksi Xamkissa on Suomen laajin avoin AMK-tarjonta, uudentyyppisiä mikrokursseja ja runsaasti muuta täydennyskoulutusta. Kampukset on suunniteltu niin, että opiskelu on sujuvaa ja palveluja on riittävästi. Tilat ja laitteet ovat moderneja ja käytännön taitoja pääset harjoittelemaan laboratoriossa ja simulaatiotiloissa. 

Henkilökuntaa Xamkissa on noin 850, tutkinto-opiskelijoita noin 10 000 ja avoimessa amk:ssa on 22 700 opiskelijaa. 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk

Erotu osaajana, hae opiskelemaan. 

AMK-tutkinnot

AMK-opintoihin sisältyy ydinopintoja, täydentäviä opintoja, harjoittelua sekä opinnäytetyö. AMK-tutkinnon suoritettuasi saat kelpoisuuden niihin virkoihin, joihin vaaditaan korkeakoulututkinto. Voit suorittaa tutkinnon joko päivä- tai monimuotototeutuksena – osa koulutuksista on mahdollista suorittaa kokonaan verkossa.  

Tekniikan tutkinnot (Insinööri, AMK) 

- Biotuotetekniikka 

- Rakennustekniikka, teollinen puurakentaminen 

Kampuskaupunkimme

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, eli Xamk, sijaitsee neljällä paikkakunnalla: Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kampukset sijaitsevat kaupungin keskustassa tai lyhyen kävely- tai pyörämatkan päässä siitä. Kampuksilla on tarjolla monipuolisia palveluja niin opiskelijoille kuin kaupunkilaisille.  

Tutustu tarkemmin kampuskaupunkeihimme oheisista linkeistä: 

Kotka: www.kotka.fi 

Kouvola: www.kouvola.fi 

Mikkeli: www.mikkeli.fi 

Savonlinna: www.savonlinna.fi