Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00550 Helsinki

Arcada

Arcadan kampus sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, missä ainutlaatuinen opintoympäristö odottaa sinua. Meillä voit opiskella tekniikan ammattikorkeakoulututkintoja ruotsiksi ja englanniksi. Pääset osalliseksi uusimmasta asiantuntemuksesta haluamallasi erikoistumisella ja saat tietoja ja taitoja, joita työmarkkinoilla todella tarvitaan – nyt ja tulevaisuudessa!


Noin 10%:lla meidän opiskelijoista on täysin suomenkielinen koulutustausta. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan liittymään heidän seuraan? Tervetuloa Arcadaan! 
 

Kampus, missä tieto ja taito kohtaavat

Kansainvälisellä kampuksellamme Helsingissä, 2700 opiskelijaa ja 170 työntekijää työskentelee poikkitieteellisesti laajan sivistyksen edistämiseksi. Meillä yhteiskunnallisesti merkittävä tutkimus ja elinikäinen oppiminen niin taloustieteen, energia- ja materiaaliteknologian, terveydenhuollon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja median kuin terveydenhuollon aloilla ovat edustettuina.
Arcadan opiskeluympäristö on ainutlaatuinen, sillä kampuksellamme on sekä korkeakoulu, opiskelija-asuntoja ja opiskelijakunnan omat tilat. Kampus on sopivan etäällä kaupungista muodostaakseen oman ilmapiirinsä ja samalla kuitenkin tarpeeksi lähellä tarjotakseen erinomaiset liikenneyhteydet keskustaan ja itään päin.
Arcadalla voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon ja ylemmän AMK-tutkinnon, sekä ruotsiksi että englanniksi. Tarjoamme myös erikoistumis- ja täydennyskoulusta sekä avoimia ammattikorkeakouluopintoja. 
 

Energia- ja ympäristötekniikka

Haluatko vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja olla varma työllistymisestäsi valmistumisen jälkeen? Arcadan energia- ja ympäristötekniikan koulutusohjelma keskittyy hajautettuihin energiajärjestelmiin ja on Suomessa ainoa laatuaan. Energiatekninen rakennussaneeraus vaatii laajaa rakennus-, energia- ja LVI-teknistä osaamista. Lisävaatimuksia asettavat uudet energiatekniikan muodot, kuten lämpöpumput, aurinkokeräimet, polttokennot ja tuulivoima.
 

Informaatiotekniikka

Etsitkö tuloksellista uraa, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja haasteita? Haluatko olla mukana vaikuttamassa IT-alan kehitykseen Suomessa ja pitää samalla oman urasi kehityksen ohjat omissa käsissäsi? Haluatko perustaa startup-yrityksen? Analytiikan asiantuntijana mikään ei estä sinua toteuttamassa näitä haaveita! Arcadassa informaatiotekniikan opinnot painottuvat heti alusta lähtien työelämässä hyödyllisten taitojen opiskelemiseen.
 

Mechanical and Sustainable Engineering

Oletko kiinnostunut kestävästä tuotekehityksestä? Haluatko oppia luomaan, suunnittelemaan ja analysoimaan älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita valitsemalla sopivimpia materiaaleja? Englanninkielisessä Mechanical and Sustainable Engineering -ohjelmassa saat valmiudet toimia materiaali- ja tuoteasiantuntijana, joka keskittyy kestäviin ja digitaalisiin ratkaisuihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi.
 

Prosessi- ja materiaalitekniikka

Oletko kiinnostunut tuotekehityksestä? Haluatko oppia luomaan ja suunnittelemaan älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita oikeista, toimivista materiaaleista? Arvostatko dynaamista ja tutkimukseen suuntautunutta ilmapiiriä? Arcadan prosessi- ja materiaalitekniikan koulutuksella on selkeä keskipiste – toiminnalliset, tarkoituksenmukaiset materiaalit ja suunnittelu. Koulutus valmistaa asiantuntijaksi kasvavalla toimialalla, jolla on jatkuva pula insinööreistä.