Opintie 1
18200 Heinola

Koulutuskeskus Salpaus, Heinola

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisia oppilaitoksia. Salpaus – enemmän kuin koulu – opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka. Opiskelijamme ovat paljon työpaikoilla oppimassa, toki meillä opiskellaan myös oppilaitoksen tiloissa. 

Salpauksessa voi opiskella ammatillisia perustutkintoja sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa yhtä aikaa ammatillisen perustutkinnon ja lukio-opinnot eli yhdistelmätutkinnon tai voit yhdistää kilpaurheilu ja ammattiin opiskelu. Salpauksessa on myös tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta.

Vuoden aikana Salpauksessa opiskelee noin 14 000 aikuista ja nuorta.  Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee 640, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen.

Katso lisää

 

Heinola - pieni kaupunki, iso elämä

Heinola - pieni kaupunki, iso elämä. Kun lähdet kävelemään kaupungin torilta, löydät kilometrin säteellä kaikki tärkeimmät palvelut sekä ulkoilureitit luontoon. Heinolassa on asukkaita hieman yli 19 000. Salpauksella on Heinolassa moderni ja dynaaminen monialainen ammatillisen koulutuksen kampus, jossa voit opiskella ammattiin usealla eri alalla ja kaikki palvelut ovat saman katon alla.

Tekemällä oppii tekniikan alan osaajaksi

Heinolan kampuksella

Voit opiskella seuraavia tekniikan alan perustutkintoja:
- Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja
- Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala, talonrakentaja
- Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja, sähköasentaja

 

Hae opiskelemaan joustavasti

Suorita tutkinto, tutkinnon osa tai hanki lisäkoulutusta! Tutustu eri tutkintoihin ja valitse sinulle sopiva tapa suorittaa tutkinto. Hakuvaihtoehtoina on jatkuva haku ympäri vuoden tai yhteishaku vai sopisiko sinulle oppisopimuskoulutus?

Lue lisää