Rekrytoimme jatkuvasti palvelukseemme kokeneiden konkareiden lisäksi myös uransa alkutaipaleella olevia nuoria lupauksia. Insinöörimme, arkkitehtimme ja ympäristöasiantuntijamme edistävät yhteiskunnan kestävää kehitystä monialaisten ja innovatiivisten ratkaisujen avulla.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Tuotamme asiakkaillemme insinöörien, arkkitehtien ja ympäristöasiantuntijoiden yhteistyönä laadukkaita ja kannattavia ratkaisuja, jotka edistävät yhteiskunnan kestävää kehitystä.

Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. 

Sweco Finland on osa kansainvälistä Sweco-konsernia. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2000 työskentelee Suomessa. 

Sweco tarjoaa arvostettua ja asiakkaan tarpeiden mukaista osaamista, joka on helposti ja luotettavasti asiakkaiden saatavilla. Uskomme uteliaisuuden sekä tekniikan ja suunnittelun positiiviseen voimaan. Olemme tietomallintamisen edelläkävijä, ja virtuaalitodellisuus sekä laajennettu todellisuus ovat olleet osa päivittäistä työtämme jo usean vuoden ajan. Hyödynnämme monipuolisesti kaikkia virtuaaliteknologioita osana suunnittelua ja rakentamista asiakkaidemme tavoitteiden toteuttamiseksi.