Opiskelijat ovat tärkeä voimavaramme: tämän päivän opiskelija on huomisen asiantuntija. Panostamme opiskelija- ja oppilaitosyhteistyöhön. Vuonna 2016 työllistimme maanlaajuisesti yli 130 harjoittelijaa. 

Ramboll suunnittelee yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstö.

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Suunnittelemme yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.