Teemme ihmiskeskeistä työtä, ja yrityksen menestys on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietopohjaan. Tavoittelemme aina parasta mahdollista laatua, ja näin syntyy luonnostaan erinomaisia tuloksia.

Pöyry hallitsee laajasti ympäristöön, kiinteistöihin ja infraan, teollisuuteen ja energiaan liittyvät hankkeet. Globaalisti. 

Pöyryläisiä on Suomessa 2000: suunnittelijoita, projektinvetäjiä, konsultteja. Maailmanlaajuiseti Pöyryssä työskentelee 7000 henkilöä noin 50 maassa. Projekteja yrityksellä on sadassa maassa.

Ilmastonmuutos, uusiutuvat energiamuodot, kaupungistuminen, liikennejärjestelmät ja puhdas vesi - yhden miehen unelmasta alkanut Pöyry ratkoo muun muassa näitä tulevaisuuden yhä oleellisempia haasteita.

Kestävä kehitys vaatii innovatiivista asennetta energian, veden ja materiaalien käyttöön ja jakeluun - ja samalla parantaa investoinnin kannattavuutta. Pöyryn työtä on löytää ratkaisut näihin haasteisiin. 

Pöyryn periaatteita ovat yhdessä työskentely, ammattimaisuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus.

Pöyryllä on Suomessa kattava toimistoverkosto, jonka kautta tarjotaan palveluita sekä paikallisille, että maailmanlaajuisesti toimiville asiakasyrityksille.

Lisätietoja uramahdollisuuksista Pöyryllä: http://www.poyry.fi/ura-poyryllahttp://www.poyry.com/careers