Citecin päätoimialueita ovat energia-ala, biotieteet, tuotantoteollisuus, ICT sekä prosessiteollisuus, mutta meillä on kokemusta monilta eri teollisuus- ja liiketoiminta-aloilta.

Citec tuottaa edistyneitä ja monipuolisia teollisuuden suunnittelu- ja tiedonhallintapalveluja. Yritys tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän teknistä asiantuntemusta, tiedonvälityksen osaamista ja päteviä ihmisiä, joita innoittavat laatu, luotettavuus ja tiimihenki. Citec yhdistää globaalin osaamisen paikalliseen toimintaan.

Citec tarjoaa laaja-alaisesti palveluja aina laitossuunnittelusta ja voimalaitosten modularisoinnista suunnittelutyökalujen kehittämiseen. Citecin päätoimialueita ovat energia-ala, biotieteet, tuotantoteollisuus, ICT sekä prosessiteollisuus. Yrityksen menestys perustuu laajaan kokemukseen mekaanisesta, rakennus-, prosessi- ja sähkösuunnittelusta.

Citecin nykyinen henkilöstömäärä on noin 1100, ja liikevaihto vuonna 2012 oli noin 66 miljoonaa euroa. Citecin päätoimipaikka on Vaasassa, ja yhtiöllä on toimipisteitä myös muualla Suomessa sekä Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Venäjällä ja Intiassa.