Suomessa ÅF:llä työskentelee n. 150 energia-alan ammattilaista suunnittelu- ja konsultointitehtävissä. Toimistomme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa ja Tampereella. Meillä on alan parhaat duunit! Olemme mukana tukemassa teekkariopiskelijoita Aalto-yliopistossa (Lämpövoimakerho ja Rakennusinsinöörikilta), Tampereen yliopistossa (Ympäristöteekkarikilta) sekä Lappeenrannan yliopistossa (Energiatekniikan kilta Armatuuri).

Suomessa ÅF toimii sekä energia-alan että teollisuuden IT- ja automaatiojärjestelmien konsultointi-, suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä. 

ÅF-Consult on Pohjoismaiden johtava tekniikan alan konsulttiyritys, jonka asiantuntemus pohjautuu yli sadan vuoden kokemukseen. ÅF:n palveluksessa on yli 9000 konsulttia.

ÅF:n toimistot sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Suomen henkilöstön muodostavat 150 huippuasiantuntijaa.

ÅF:n juuret ovat Euroopassa, mutta yritys toimii maailmanlaajuisesti. ÅF:n pääkonttori on Ruotsissa.

ÅF on asettanut itselleen eräitä kaikkein vaativimpia kestävän kehityksen tavoitteita Euroopan teknisten konsulttiyritysten keskuudessa. Ilmastokysymysten ennakointiin ja ratkaisemiseen tarvitaan teknologiaa ja tietämystä. ÅF pyrkii parantamaan positiivista vaikutustaan kestävän tulevaisuuden luomiseen.