Olemme Outotecilla innostuneita kehittämään innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka tyydyttävät maailman kasvavaa luonnonvarojen tarvetta. Laajennamme jatkuvasti toimintaamme uusille markkinoille ja liiketoiminta-alueille, mikä luo mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Outotec kehittää ja tarjoaa teknologisia elinkaariratkaisuja maapallon luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen.

Outotecillä on kattava valikoima teknologioita koko malmista metalliksi -arvoketjuun. Kehittääkseen nykyistä teknologiatarjontaa edelleen Outotec pyrkii soveltamaan teknologioitaan uusilla kasvualoilla, kuten energiateollisuudessa ja teollisuusvesien käsittelyssä.

Outotec kehittää ympäristön kannalta kestäviä teknologisia ratkaisuja, jotka takaavat parhaan mahdollisen tuoton asiakkaan investoinnille koko sen elinkaaren ajan. Euroopan unioni on luokitellut monet Outotecin teknologioista ympäristön kannalta parhaiksi käytettävissä oleviksi menetelmiksi (BAT, Best Available Techniques).

Kaikkia Outotecin teknologioita yhdistää se, että niiden avulla luonnonvarat saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti, mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin, energiaa ja investointeja säästäen.

Outotecillä on toimipisteitä 25 maassa ja toimituksia yli 80 maahan. Outotecin henkilömäärä on yli 4600.