Tuhansia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja!

Teknologiateollisuuden yritykset ovat vastuullisia ja ymmärtävät kesätöiden ja harjoittelun merkityksen. Kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on vuosittain noin 15 000 nuorelle, joten sinulla on lukuisia mahdollisuuksia tutustua teknologiayritysten töihin ja hankkia työelämäkokemusta.
 

Linkkilista teknologiayritysten kesätyöhakuihin avataan taas vuoden 2017 alussa. Kevätlukukaudella 2016 linkkilistalla oli runsas 160 teknologiayritystä!

Klikkaa nyt linkkilistalle teknologiayritysten  harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoihin ja etsi sinulle sopivia mahdollisuuksia!

 

Kesätyöt-sivulla on kevätlukukaudella linkkilista teknologiayritysten kesätyö- ja harjoittelupaikkahakuihin.
Osalla yrityksistä on sivuillaan täytettävä lomake, osa pyytää lähettämään avoimen hakemuksen ja CV:n eli ansioluettelon. 

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat -sivulla on  syyslukukaudella linkkilista tekologiayritysten työssäoppimis-, työharjoittelu-, projektiharjittelu- ja opinnäytetyöpaikkahakuihin. 
Osa harjoittelupaikoista on haettavissa ympäri vuoden.  

Vinkit kesätöiden ja harjoittelupaikkojen hakuun -sivulla on neuvoja CV:n ja työhakemuksen tekemiseen sekä työhaastatteluun valmistautumiseen.

Klikkaa Tietoa ammateista ja pääset tutustumaan yli 200 teknologia-alojen ammattilaiseen ja heidän työhönsä!
Katso mitä nämä nuoret kertovat omasta työstään erilaisissa yrityksissä - teknologiayritysten ammattilaisilla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden maailmaan!