Tuhansia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja!

Teknologiateollisuuden yritykset ovat vastuullisia ja ymmärtävät kesätöiden ja harjoittelun merkityksen. Kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on vuosittain noin 15 000 nuorelle, joten sinulla on lukuisia mahdollisuuksia tutustua teknologiayritysten töihin ja hankkia työelämäkokemusta. Ole aktiivinen ja etsi sinulle sopivia mahdollisuuksia!

 

Kesätyö- ja harjoittelupaikat -osiossa on linkit yritysten kesätyöhakuihin ja/tai harjoittelupaikkahakuihin. Osalla yrityksistä on sivuillaan täytettävä lomake, osa pyytää lähettämään avoimen hakemuksen ja CV:n eli ansioluettelon. Osa harjoittelupaikoista on haettavissa ympäri vuoden.  

Vinkit kesätöiden ja harjoittelupaikkojen hakuun -osiossa on neuvoja CV:n ja työhakemuksen tekemiseen sekä työhaastatteluun valmistautumiseen.

Klikkaa Tietoa ammateista ja pääset tutustumaan yli 200 teknologia-alojen ammattilaiseen ja heidän työhönsä! Katso mitä nämä nuoret kertovat omasta työstään erilaisissa yrityksissä. Teknologiayritysten ammattilaisilla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden maailmaan!