Tuhansia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja!

Teknologiateollisuuden yritykset ovat vastuullisia ja ymmärtävät kesätöiden ja harjoittelun merkityksen. Kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on vuosittain noin 15 000 nuorelle, joten sinulla on lukuisia mahdollisuuksia tutustua teknologiayritysten töihin ja hankkia työelämäkokemusta.

Nyt kesätyöhaut ovat pääsosin päättyneet ja kesätyöt alkaneet. Kesätyö- ja harjoittelupaikkahakujen yrityslistalla on vielä joitakin avoimia hakuja kesätöihin ja harjoittelupaikkoihin.

 

Kesätyöt-sivulla on kevätlukukaudella linkkilista teknologiayritysten kesätyö- ja harjoittelupaikkahakuihin.
Osalla yrityksistä on sivuillaan täytettävä lomake, osa pyytää lähettämään avoimen hakemuksen ja CV:n eli ansioluettelon. 

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat -sivulla on  syyslukukaudella linkkilista tekologiayritysten työssäoppimis-, työharjoittelu-, projektiharjittelu- ja opinnäytetyöpaikkahakuihin. 
Osa harjoittelupaikoista on haettavissa ympäri vuoden.  

Vinkit kesätöiden ja harjoittelupaikkojen hakuun -sivulla on neuvoja CV:n ja työhakemuksen tekemiseen sekä työhaastatteluun valmistautumiseen.

Klikkaa Tietoa ammateista ja pääset tutustumaan yli 200 teknologia-alojen ammattilaiseen ja heidän työhönsä!
Katso mitä nämä nuoret kertovat omasta työstään erilaisissa yrityksissä - teknologiayritysten ammattilaisilla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden maailmaan!