Hae ammattiesittelyjä

Hae
ammattiesittelyjä

Ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa opiskelet valmiudet tehdä töitä suunnittelun, tuotekehityksen, markkinoinnin, hankinnan, tuotannon ja hallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Teknologiateollisuuden yrityksissä pääset käyttämään taitojasi ja tietojasi vastuullisissa ja tehtävissä.

Teknologiayrityksissä on eniten työpaikkoja insinööreille ja diplomi-insinööreille. Mutta, myös tradenomeja ja kauppatieteiden maistereita, muotoilijoita ja arkkitehtejä, yhteiskuntatieteiden ja filosofian maistereita tarvitaan. Teknologiateollisuuden yrityksissä on Suomessa töissä lähes 300 000 ihmistä. Vuosittain yritykset rekrytoivat lähes 30 000 uutta osaajaa.

Töihin ja yrityksiin pääsee tutustumaan jo opiskeluaikana joko opinnäyte- tai projektityöntekijänä. Myös kesätyöt on hyvä keino tutustua tulevaisuuden töihin.Teknologiayrityksissä on vuosittain lähes 15 000 harjoittelu-, projektityö-, opinnäytetyö- / kesätyöpaikkaa opiskelijoille.

Teknologiayrityksissä on mahdollisuus vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja arkielämään, ympäristöön ja tulevaisuuteen. Voit esimerkiksi olla mukana luomassa helppokäyttöisiä palvelukonsepteja ja energiatehokkaita ratkaisuja, ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä.

Missä sinä haluaisit vaikuttaa ja luoda parempaa tulevaisuutta! Jos et vielä tiedä mitä haluat tehdä työksesi, tutustu monenlaisiin vaihtoehtoihin. 

Alla on esimerkkejä mitä korkeakoulututkinnon suorittaneet naiset ja miehet tekevät teknologiayrityksissä. He kertovat työstään, työyhteisöstään ja siitä missä heidän työnsä jälki näkyy!

Klikkaa esimerkkinostoihin tai etsi mieleisiäsi haulla!