Hae ammattiesittelyjä

Hae
ammattiesittelyjä

Haluatko vaikuttaa; suunnitella ja kehittää, olla mukana luomassa tai myymässä ratkaisuja, joilla rakennetaan tulevaisuutta? Kiinnostaako kestävä kehitys, ihmisten hyvinvointi, käyttäjälähtöiset ja energiatehokkaat tuotteet ja palvelut, kansainvälinen toimintaympäristö?

Teknologiayrityksiin rekrytoitavista naisista ja miehistä puolella on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto. Teknologiateolisuuden yrityksissä on töissä Suomessa on lähes 300 000 ihmistä. Vuosittain yritykset rekrytoivat lähes 30 000 uutta osaajaa.

Opiskeluvaihtoehtoja teknologiayritysten töihin on runsaasti, esimerkiksi hyvinvointiteknologia, energia- ja ympäristötekniikka, informaatioteknologia, lääketieteen tekniikka, arkkitehtuuri, muotoilu, automaatiotekniikka, markkinointi, johtaminen … Kaikki tutkinnot mahdollistavat monia erilaisia työmahdollisuuksia.

Tutki vaihtoehtoja ja jos et vielä tiedä mikä kiinnostaa tai mitä haluat tehdä työksesi niin etsi tietoa mahdollisimman monista vaihtoehdoista.

Teknologiayritykset ovat mahdollisuuksia myös naisille vaikuttaa tulevaisuuden maailmaan. Katso tästä mitä naiset tekevät teknologiayrityksissä.

Alla on esimerkkejä teknologia-yrityksissä työskentelevistä ammattilaisista, joilla on amk- tai yliopistotutkinto. He kertovat mitä ja missä ovat opiskelleet sekä työstään ja sen merkityksestä. Miten sinä haluaisit vaikuttaa ja luoda parempaa tulevaisuutta!

Klikkaa esimerkkinostoihin tai etsi muita kiinnostavia ammattiesittelyjä haulla!